Wednesday, 23 May 2012

Gempak!Aku masuk TV???


Sambil tonyoh mata dgn kain pelikat baru ambil dari ampaian...






'seperti yg anda lihat di kaca televisyen sekarang ,Puteri Zulaikha adalah salah seorang blogger baru yang mula mengatur langkah dalam dunia blog ini '..

Kemudian , pihak Tv siarkan antara entry2 yang jadi tumpuan ramai . Especially, entry TUJUAN AKU?? ..padahal x dek langsung komen dgn like .haha
'Yeah ,sila beri tepukan yg gemuruh buat adik Puteri Zulaikha!'

'Eh ,,ummi! kaklong masuk tv lah .ehh,,bila mase pulak k.long pegi tempat ni .rasanya tak pernah pun ada majlis mcm ni ..'

'Sebenarnya Ben Ashaari lah yang promote blog Puteri ni .sehinggakan awak berjaya sampai ke tahap ini ',kata pengacara tu ,kpd Puteri Zulaikha yg tgh dok dalam tv tuu..

Heishh..heran akuuu..mcm mana pulak aku boleh ada dalam tu haa??adoii..
pusing kiri, pusing kanan ,gedeebuukkkk! Adehh..nape kepala aku sakit ni ?




oohh..terhantukk ..bese la ,mimpi siang hari ..errr



punca : sebelum tidur ,update pasal ben ashaari ..so ,effect dia ,transfer dalam mimpi .heishh..baru nak bangga .ingatkan betul dah tadi .adoii..hehe

Comments
7 Comments

7 comments:

uncHa said...

hehe nice entry :)

Puteri_ika said...

@uncHahehe...x sgke boleh mimpi mcm tu..hehe

♥↭kyLa shakiLa↭♥ said...

Lorh, ingatkn btul td.. haha.. 2la da pencen duk mbuta la kn kt umah.. ツ pengaruh blogging la ni.. hehe..

ejulz said...

hahaha.. jgn bermimpi si siang hari.. hehe

Puteri_ika said...

hahah..adoi...tula,,syok sgt citer sal idea2 en .ben..sampai ke mimpi..menang award pulak tuu

fizafantagirO said...

hahaha , hamboi ,, sampai masuk mimpi ben eh .. hihihi ..

Puteri_ika said...

@fizafantagirOhaha..tu la pasal nyer...adoiyai..hehe