Friday, 4 May 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


BEN ASHAARI


YEEHH..buat kali ke -100 Puteri tepek lagi gambaq Daddy Qhaliff ni..femes la kamoo yek.hihi

Oke..kali ni Puteri join segmen terbaru.baru je geledah kat blog beliau td..
hhmmm..
sebab apa korang kena pilih blog ni??

--of coz la sbb banyak ilmu akan dikongsikan dgn anda sume..Tapi Puteri bukanlah pandai sgt.huhu
cuma cerita sedikit sebnyak yg terbuku dihati dan ilmu2 yang Puteri dapat,akan di share di sini..
Ape lagi??jom tuka2 link..huhu ^_^
Comments
13 Comments

13 comments:

Solehah Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Puteri_ika said...

@Solehah Shamsuddin
yep..saya sudi...jom2..=)

Eera Shera said...

ye sy berminat..thx ye ;)

EYFAalias said...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

keli menari said...

berminat tak tukar link dengan saya ?
jom

http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

Eera Shera said...

awak lupa masukkn sy dlm list kot huhu ;)

Puteri_ika said...

@Eera Shera
opss.sory..sudahh..=)

Zamani said...

Salam (^^,) Anda berminat menukar LINK bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Puteri_ika said...

@Zamani
yep..saye sudi...moh..

Puteri_ika said...

@Mr. E'raz Fadli
yup..saye sudiii

Linda Wahed said...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html