Friday, 6 April 2012

*_* sudaa berubah la! *_*


ellow2..hai..testing 1,2,3..hehe..ish..function btul la kan ? oke,malam ni nak citer sekerat jek.
sbb mata dah ngantuk.=_= zzZZZ..haa..perasan x perubahan pada blog yang makin lama makin buruk ni?hehe
puteri gune template biase je.saje nak ubah angin sarajevo ke pahang jap.(sila abaikan ayat x kena tu)

tadi bosan2,belek2 kejap blog2 para blogger terhebat..macam kak yuyuben ashaari, n laen2 lagi lah.
puteri tgk,cara dorang hias blog,tak la vouge sgt.eh,,bukan kutuk tau.Tapi..sedikit tertarik la.sbb sebelum ni blog puteri mmg senak perut  bila tgk nyer.(kutuk blog sndri)

so,puteri amik keputusan spm terbaik untuk ubah penampilan blog yang puteri sayangi ni,dgn gunakan template designer sahaje..(wahh..ayat sudaa jadi skema la..haha)
oke2..berbalik pada diskusi kite td.huhu..haa,so,nampak  x perubahan pada tona kulit wajah skrin blog ni?
mcm x funny dah mcm dulu kan?dulu penuh colourful,,(bg sape yang perasan la.)-->mcmla blog aku femes!--

by the way,puteri suka dgn perubahan ni.sbb sblum ni,puteri sndiri rsa rimas rambang mata tgk blog yang berselerak macam gudang sofa yang x terurus 20 tahun..haha..mcm mane tu? xtau..xtau..

ok..diharapkan lepas ni,antum sume sudi2 la jenguk blog ni yek.takut bersawang pulak.hehe..
yelaa,blog kite ni bese2 jek..hehe..cewaahh..ayat pasrah sudaa..

oklah..cukup sekadar ni,puteri nak tidoq..selamat malam sume..=)

Assalamualaikum
Comments
3 Comments

3 comments:

Ain GreenChubby said...

blog nie sbnarnye xpayah cntek2..cukup la ringan n simple pon org dh ske singgah taw..btw dgn ati tulus sye follow awk..sudi2 follow sye ye ;)

Puteri_ika said...
This comment has been removed by the author.
Puteri_ika said...

@Ain GreenChubby
hai..yup..btul tu...thanks ain..i will follow u back..=)