Friday, 13 April 2012

Nak Taip Ape Ni??


Hai semua! sejak menjak ni nak main taep2 kat blog ni macam tersekat sekat lak.hihi
Bukan ape,dah tekan dah "NEW POST"..tapi..bila nak taip tu..haaa..mula dahh..otak jam..haha



skrg ni pon blurr nak taip ape.hehe..hm,,korang da solat?da makan?
haha...aiyaa,,apa sudah jadi maa...

xpe2..cool down.amik mood..oke..sok puteri update ag ek.hehe
so..jgn segan silu KLIK ni!
Comments
2 Comments

2 comments:

amercorner.co.cc said...

assalam, apsal xde cbox nih, lagu blog awak sedih lah
saya teringat dengan zaman spm 2010 saya, haha time puasa ada cerita pakai lagu ni :D slepas cerita ni ada cerita angin rindu sarajevo :D

Puteri_ika said...

@amercorner.co.cc
waalaikumussalam..ade je cbox aritu..tp tibe2 xleh gune..so,onteway nak wat la..tp xdek mase lagi.nybe jap2 lagi kot.hehe
ow..ingat lagi yek memori silam kamuu..hehe..by the way,rase insaf dgr lagu ni..menenangkan jiwa..=)