Sunday, 15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

BEN ASHAARI

Haa...dah travel kat blog utama pilhan saya tadi..blog sapa lagi?kalu bukan blog Papa Ben..hehe..
jgn mare ye,En.Ben..hehe

oke..Puteri nak mulakan assigment ni dgn cerita sedikit sebanyak pasal 5 BLOG PILIHAN PUTERI

1.Of Coz la Blog Papa Ben kite ni > Ben Ashaari
-sbb ape??sbbnye Puteri suka gaya penulisan abg Ben.sesungguhnye penulisan beliau 
mampu menarik minat pembaca,santai2 shaja,bnyak info berguna,dan sjak kebelakangan ni,citer sal anaknye si Qhalif.huhu..
mmg bes dan comel spt daddy nye!=)

2.Haa.ni blog my beloved aunty  > Tinta Ummi
-sbb ape lagi??bukan sahaja sbb beliau my aunty,tapi penceritaan n perkongsian peribadinya 
dapat menghiburkan hati yang lara.haha.

3.Sape la x kenal blogger Penang ni..> Lyssa Faizureen
- blog yang santai jugak,penceritaan yang agak jujur..
dan tutorial beliau la yang puteri selalu refer.huhu

4.Haa..ni lagi sorang blogger mude yang femes > Yuyu Zulaikha
-bukan sbb femes Puteri minat,tapi beliau sorang yang comel dan agak kelakar dalam menulis.huhu
dan blognye simple dan x semak mate bile masuk kedalamnye.cewaahh

5. Lastly,,blog ni Puteri selalu jenguk jugak > Cik La
-ehem2..sape yang x kenai,meh sini nak habaq..ni blog Suri Hati En.Ben kita tau.hehe
Puteri suke cara beliau tulis entry.jujur,klakar jugak,dan mementingkan mesej yang nak disampaikan.
Buat pengetahuan,seharian jugak Puteri baca abis entry2 nye dari mula sampai abis.Rajin kan Puteri.haha

Oke..selesai sudah tugasan yang Papa Ben kasi..
kalau ade salah silap kata,maaf yek..
Thats All!Happy Blogging!
Comments
12 Comments

12 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

hai awak...
miss z dtg dari segmen BA...
dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

jom dtg blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

cyda said...

lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

datang sini ^^v nah gulagula --o

RochelMayMei said...

Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

Puteri_ika said...

hai sume..tq..

Mieya Atiera said...

Hai. Thanks for the sharing. Btw, jemput singgah ke belog Mieya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Ummi Anie said...

wah!tlg promote nampak....heheheh...bln 5 nnt makngah belanja satay gajah ye....wakakaka....

hamzah ian said...

5 blog ni comel2 juga. hehe

Puteri_ika said...

@cyda
dah bg gula2.xnak folow2 ke..hehe

Puteri_ika said...

@RochelMayMei
tq..nice blog too

Puteri_ika said...

@Ummi Anie
haa...x belanja siap r..hahha

Puteri_ika said...

@hamzah ian
sbb tu jd pilihan hatiku..hehe

ary_lee said...

wish my blog to be on d list soon^^
Nice to know U^^

*Sorry.. ayat COPY PASTE..
Banyak sgt nak kena taip^^*