Wednesday, 4 April 2012

Mula Berjinak2..


Hai semua..=)
lama x dengaq habaq naa.
harap semua sihat2 belaka *_*
oke,,tgk tajuk tu.tgk cepat!
haa..agak2 ape dia ek?
ada yang terpikir 'berjinak2 dgn binatang' ke??
--comey dok saye?--

huu..idok ler kome..suke kucing,tp xboleh dok dkt ngan dia..*alergik konon!

ehh,oke2,kita berbalik pada buletin hari ni,,
ceq mula berjinak2 dalam...


tau x pe dia tu?haa..ni lah salah satu edision untuk edit gambaq.
seronok jugak gune ni.
boleh printscreen jugak tau.
mcm makan aiskrim pulak gune benda alah ni!*do'oh je tu*

ok2..lpas tu,ade jugak la terlibat dalam hal ehwal belia.
tapi xdek la belia mane pon.belia sendirian berhad jek!

*sempat crop kat pakcik google jek
ok..tu jek nak habaq.mungkin korang sume kat luaq sana,hebat2 belaka dalam 'Meng"edit"
gambaq en..xpe,teruskan minat anda..tp,jgn sampai jd najis!
*agak2 tau dok ayat sape?*

oke2 la..takat ni jelah yek entry kali ni..nak p terjah ikan kat dapuq!
*ishh.mcm kucing pulok*
xpe,kucing2 pon comel..kan3??
baiklah semua para hadirin,
Selamat Malam!
Assalamualaikum



Comments
2 Comments

2 comments:

BudakCHOCO Official Blogger said...

photoshop byk fuction nyer :) mmg besh , kalau photoscape x byk sgt sbb kalau diorg update ke new version same je punss (: anyway kalau nk cepat n pantas edit pic better guna photoscape :) photohop software nye agak berat .

#done follow awak , nice blog . ade mase bole singgah lagi #

choclateberry >.<

PuTeRi said...

yup..betul sesngat tuh..msty awak dah pandai function2 dalam tu?hehe..by the way..tq.ade mase,sy blogwalking ke blog awak pulak..
*happy blogwalking*