Saturday, 31 March 2012

SeRiOusLy Lawak..hehe

Selamat Petang sume..dah minum Teh O cicah Biskut??
ataupon nasik patayya?(tibe plak)
oke2,,nak share gambo je nih..ala,puteri jumpe kat umah Pakcik Google je td.
saje gatal tgn nak publish post ni..x slh an?hehe
ok..silalah ..sila2..


*yg ni,xtau la nak kata lawa lawak or seram..ngee~



*kalau betulla ade,pengsan sume..haha

*kepada sesape yg suke tidoq lam klas(mcm aku),cer try wat gni..


*kreatif gak kan?sape la pengasas make up ginih..


*atotoooo..comeinga comeynyer..hehe

*ya allah..awat lah bg baby tu tidoq kat lantai..ish3..bapak mana ni..haha


*rambut kusut?sila dptkan nasihat Pakcik Lion diatas nih ^_^

********

ni plak kisah 3 bangau bersaudara tgh lepak2..ikutilah lepaking dorg nih..



*moral,,bgtau jela kalao korang dah terkentut tuh..toksah nak smbunyi dah.hhihih

#oke..takat ni jelah yer,,tu untuk cuci gusi jap je,,hehe
kalau agak2 muke tu serious sgt,senyum2 la slalu yaw..
==senyum slalu deh!==
Comments
2 Comments

2 comments:

-SUPERGIRL- said...

haha ntah mane lah dpt gmbar2 cmnih an . hehe . follow awk

http://supergirlshortstory.blogspot.com/

PuTeRi said...

@-SUPERGIRL-
tanks dear