Tuesday, 20 March 2012

Hatiku Dup Dap Dup Dap..


Hai..selamat malam tuan2 dan puan2 sekalian..



Eh2..korang sumua nampak x gamba kat atas ni haa..
Mcm pernah ku hadapi sebelum ini..hik3
haa..jgn wat2 x phm la yek..esok hari penentuannya..


Di sini..saya,Selaku Penulis Blog Ni..Nak mintak pertolongan ni..
Sudi x??hehe
Boleh x tlg Puteri Bacakan ni..Eh2.sebelom tu,Raise Your Hand boleh??=)

<<Ya ALLAH Ya Tuhanku,Engkau Kurniakanlah kejayaan kepada semua Calon SPM 2011.Moga2 Mereka Mendapat Kejayaan Yg menggembirakan hati Ibubapa mereka serta seiringkanlah Doa ini Bersama Mereka...Amin..~~>>

**entahla anak sape aku cilok..ngee~

Ok..done.syukran ye sumenye..sume baek2 blake..hehe
Harap2 pada sume calon Spm,dpt result yg baek..
Dan yg x bernasib baik,ingat!
<REDHA DGN QADA"N QADAR>
Sesungguhnya ALLAH dah atur segalanya Dan ada hikmah disebaliknye..

Jom kita Berdoa sama2 lagi..




Ok lah..sedikit renungan bersama..Moga2,kita sentiasa redha akan ketentuanNya..

ALLAh Ta’ala yang Maha Adil tidak akan mensia-siakan doa, harapan dan usaha kita. Akan datang pada suatu hari dan saat ketika yang sesuai, keadaan hidup kita akan berubah menjadi lebih baik. Itulah janji dan pesanan sayang daripada ALLAh Ta’ala kepada kita. Kalau pun sekarang hidup kita berhadapan dengan masalah; dengan manusia, sesama sendiri, lemah dan tidak sebahagia orang lain, tapi percayalah dan pujuklah hati;

Masa depan yang cerah tetap ada asalkan kita tidak berhenti daripada terus berusaha, berusaha dan berusaha serta berdoa memohon kemurahan ALLAh.




Comments
2 Comments

2 comments:

Ummi Anie said...

be cool dear...InsyaAllah..kita minta apa yang kita mahu,tapi Allah beri apa yang kita perlu...

PuTeRi said...

amin...time kasih m.ngah...