Friday, 26 October 2012

hari raya - hari peperiksaan


Selamat Hari Raya AidilAdha kepada seluruh umat Islam..=)
Pagi2 nak masuk tengahari ni ,baru lah rasa nak menaip sekejap .dah lama tak update kan ..kalau nak dibandingkan dgn makngah saya sorang tu ,lagi hebat dia..sentiasa update ..huhu..

cuti 5 hari ,rasa mcm cuti 5 jam jer..cepat nya mase berlalu & bergerak .
pejam celik pejam celik ,dah nak habis Semester 1 dah kami kat matrik .
minggu depan ,start dah la kami nak berjihad dalam dewan .
uishh..guane gaya lah nak jawab ..tapi Insyaallah ,
moga Allah permudahkan segala urusan kami ..Amin..
(doa kalian amat diperlukan)

So,fighting! hehe..em,,dah lama tak blogwalking-walking nih..takpela,,korban masa dulu untuk study ..ye dok ?hehe..lepas matrik ,hari2 korang boleh baca entry ..tu pon kalau nak la..ceq tak kisah pon(pasrah je ayat ,ade makna kot)

anyway ..Goodluck pada semua kengkawan yang nak 'menghadap' kertas2 soalan PSPM nanti ..kita semua mesti boleh ! rajin2 solat hajat n Dhuha ..

sesungguhnya...

ALLAH mengasihi hamba-hambaNYa yang bersabar ♥ ♥

✿ Bila yang dirancang tak berakhir seperti yang diharapkan
janganlah sedih ye ツ

>> ♥ sebab ketentuan ALLAH pastinya yang terbaik untuk kita ♥ <<

✿ JANGAN PERNAH BERPUTUS ASA DENGAN RAHMAT ALLAH
✿ STAY STRONG AND NEVER GIVE UP!


~Sabar seketika untuk bahagia selamanya
INSYAALLAH ツ



Comments
4 Comments

4 comments:

eiYrA said...

erm...g00d luck ye...:)
aq sntiase d0akan kau...

eiYrA said...

erm...g00d luck ye...:)
aq sntiase d0akan kau...

♥‿♥ kyLa shakiLa ♥‿♥  said...

Semoga berjaya!! ツ

C'Jai said...

gud luck k long...moga cemerlang...